28-06-11

Ik vind dat ik er goed uitzie

Is dat arrogant? Ik zeg niet dat ik de enige ben die mooi is, wat als ik zeg dat iedereen mooi is op zijn manier? Want, aan de andere kant mag je ook niet zeggen dat je jezelf lelijk vind. Schoonheid is dan ook zo'n relatief begrip, wie beslist daar nu over?

Ik denk dat de maatschappij ons zulke dingen heeft aangeleerd en het hangt ook af van onze verschillende culturen. Als je als tiener het weekblad joepie hebt gelezen, ik kan dat blad op de duur niet meer uitstaan. Als er een bv staat met een jurk dat niet naar de joepie-redactie hunsmaak is krijgt de fotot een dikke 'Not'-stempel. Toch fantastisch dat de jeugd zo word verziekt met *kuch* vrije meningsuiting.

Heeft het zin om elkaar te bestempelen? Heeft het zin om iemand te kwetsen, gewoon om dat jij die ene persoon lelijk vind? Ik zou zeggen, als er iemand niet uitziet naar jou mening, zwijg gewoon wijselijk en complimenteer zoveel je kan op de dingen die je wel aanspreken. Da's toch het beste? en vooral, durf je mening ook eens te herbekijken, daar ga je echt niet van dood hoor.

Lachen

14:36 Gepost door Dalai yang | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mercikes voor je bezoekje aan m'n foto-weblog, en ja ik vind ook dat die er goed uitziet... m'n weblog he... ikke zelf das andere koek... Allee ja ik mag ni klagen zenne, maar van m'n eigen zeggen dat ik er goe uitzie da klinkt zo pretentieus , ni ? Maar t is zoals je zegt : schoonheid is een relatief begrip, iedereen vindt niet hetzelfde 'mooi' en maar goed ook ! De Joepie heb ik vroeger ook gelezen lol, nu doorblader ik die van m'n dochter af en toe en die hots or nots... ben het er soms hélemaal niet mee eens... Pff voorgekauwde stempeltjes ... nee dankje ! Goede tip die je hier meegeeft in dat laatste stukje...

Gepost door: AmaZony | 28-06-11

Reageren op dit commentaar

Haha, jij ook bedankt dat je hier eens langskomt en ik vind echt wel mag zeggen dat je er goed uitziet, maar ik snap het wel. Ik zeg normaal ook niet dat ik er goed uitzie, dit was meer een earcatcher . Misschien is het beter om te zeggen dat ik wel tevreden ben. :)
bescheidenheid heeft ook zijn charme :)

Dalai~°

Gepost door: Dalai | 28-06-11

Reageren op dit commentaar

En of je gelijk hebt... jezelf zijn, voor jezelf opkomen en gelukkig zijn met wat je bent. en je niet laten beinvloeden door 'die onnozel boekskes' :-) btw, bedankt voor je bezoekje.
tot later eens, je blogje ziet er wel verfrissend uit
Greetz, Dirk

Gepost door: Dirk | 28-06-11

Reageren op dit commentaar

Jij ook bedankt om hier eens binnen te springen. :)
en inderdaad, ik laat mij alleen nog maar beinvloeden door wat mij interesseert. :)
see you later!

Dalai~°

Gepost door: Dalai | 28-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.